Skip to the content
Telefoonnummer: 074 - 291 27 46

Over onze praktijk

Tandartsenpraktijk Wessels en Naber, vanaf 1999 gevestigd in Hengelo (Overijssel),Ā sinds 2007 op de huidige locatie aan de Anninksweg 50, biedt u niet alleen een uitstekende tandheelkundige zorg, maar ook persoonlijke aandacht en service.

Recente ontwikkelingen

Wij zijn op de hoogte van alle recente ontwikkelingen op tandheelkundig gebied. Studie en training staan bij ons hoog in het vaandel en wij investeren hier dan ook uitgebreid in.
Hygiƫnemaatregelen worden strikt toegepast.

Onze moderne praktijk bestaat uit 2 tandartsen,Ā  3 assistenten, 2 preventie-assistenten, 1 paro-nazorg assistent en 1 mondhygiĆ«nist.

Opleidingen

Alle (preventie-) assistenten hebben een uitgebreide externe opleiding gevolgd en deze met goed gevolg afgerond.Ā De preventie-assistent is bevoegd om zelfstandig bepaalde behandelingen uit te voeren onder supervisie van een tandarts. Dit kan variĆ«ren van het geven van voorlichting en instructie mondhygiĆ«ne en poetsinstructie tot het verwijderen van supragingivaal tandsteen en tandplaque, het polijsten van elementen of het geven van fluoride-applicatie. De preventieassistenten assisteren de tandartsen ook tijdens de behandelingen aan de stoel.

Gebitsreiniging en behandelplan

Iedereen heeft baat bij een grondige gebitsreiniging en voorlichting door een professionele kracht. In onze praktijk houdt de mondhygiƫnist zich vooral bezig met de conditie van het tandvlees en kaakbot: het fundament van het gebit.
Hoe vaak een gebitsreiniging moet plaatsvinden varieert per persoon en wordt in overleg bepaald.

Afhankelijk van onze bevindingen en uw eigen wensen kan een behandelplan worden opgesteld.

Wilt u meer weten over onze tarieven?

Benieuwd wat de kosten zijn of heeft een vraag m.b.t. de tarieven?