Skip to the content
Telefoonnummer: 074 - 291 27 46

Tarieven

Hieronder vindt u de specifieke tarievenlijst van onze praktijk. Deze tarievenlijst geldt van 1 januari 2022 tot 1 januari 2023

Vanaf 2022 is er een nieuwe prestatielijst tandheelkunde.
De Nederlandse Zorgautoriteit heeft deze lijst in opdracht van de overheid vastgesteld.

De codes worden met een * gemarkeerd waar materiaal en/of techniekkosten apart berekend worden. De kosten kunnen verschillen per behandeling en zijn daarom niet in de standaard prijslijst vermeld.

Klik hier om de lijst met actuele tarieven te bekijken.

Veelgestelde vragen

Op dit moment gaan wij geen contracten aan met zorgverzekeraars. In de contacten die aangeboden worden, gaat men uit van het gemiddelde tarief. Wij zijn geen “gemiddelde praktijk” en u bent geen “gemiddelde patiënt” .  Wij gebruiken hoogwaardige materialen, hebben de nieuwste apparatuur en kunnen niet in alle gevallen tegen het gemiddelde tarief werken. Wij willen ons onderscheiden door en superieure kwaliteit en dienstverlening.

Nee, dat maakt niet uit. Zorgverzekeraars hebben ieder hun eigen polisvoorwaarden en maximale vergoeding per verrichting. Het is niet zo dat u een lagere vergoeding krijgt omdat wij geen contract hebben met uw zorgverzekeraar.

Deze wordt ook in 2021 voor 100% vergoed.

Nee, dit geldt alleen voor zorg uit de basisverzekering.

Uw mondzorg rekening

Samenwerking met Infomedics

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin in gespecialiseerd.

Uw gegevens zijn veilig

Infomedic hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacygevoelige gegevens. Het bedrijf is daarom ISO27001 gecertificeerd, net als alle dienstverleners die infomedics inschakelt om uw rekening te kunnen maken en versturen. Deze certificering wordt elk jaar opnieuw beoordeeld en vernieuwd. Meer over privacybescherming leest u op www.infomedics.nl/privacy.

Als u uw rekening online wilt afhandelen heeft onze praktijk uw e-mailadres en uw mobiele telefoonnummer nodig. Deze gegevens worden door Infomedics gebruikt om u veilig toegang te verlenen tot het online portaal waar uw rekening klaarstaat. Als u inlogt op uw infomedics portaal, vult u de SMS-code in die u van Infomedics ontvangt. Wilt u uw rekening liever op papier ontvangen, dan kunt u dat op uw portaal zo instellen. Meer informatie vindt u op www.infomedics.nl.

Uw rekening is opgebouwd uit verrichtingen die wij tijdens de behandeling hebben uitgevoerd. Bij elke verrichting hoort een vast tarief dat door de Nederlandse Zorgautoriteit is vastgesteld. Wilt u weten welke tarieven er zijn? Kijk dan eens op www.allesoverhetgebit.nl

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de Servicedesk van Infomedics op 0900 – 404 94 04 (€0,35 per gesprek). Zij kunnen u helpen met een betalingsregeling.

Behandeling uitsluitend volgens afspraak

Verhindering tenminste 24 uur te voren berichten teneinde kosten, berekend voor besproken tijd, te vermijden.